Skip to content

Om Meg

Mitt navn er Christoffer Christie, jeg er 21 år gammel og kommer fra Bergen. Jeg vil beskrive meg selv som en glad og nysgjerrig person. Jeg liker å få nye utfordringer og samtidig føler jeg at jeg er en person som lærer raskt. 

Høsten 2018 begynte jeg å studere kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling på Høyskolen Kristiania. Det var ikke noe jeg over lang tid hadde sett for meg at jeg skulle studere, men jeg hadde alltid i tankene om å studere noe lignende. Da jeg fant studiet sent sommeren 2018 tenkte at dette virket spennende, så søkte jeg med engang og flyttet til Oslo.

Jeg har ikke angret ett sekund på valget om å begynne på denne skolen og dette studiet, jeg har lært utrolig mye interessant og møtt mange fantastiske mennesker. Så langt har jeg for eksempel hatt fag som: vekststrategi, organisasjon og ledelse, bedriftsøkonomi, forbrukeratferd, forretningsmodeller og entreprenøriell strategi. Samt kreativitet, innovasjon og nyskapning.

Mine interessser innenfor studiet jeg nå studerer er digital markedsføring og hvordan man kan bruke teknikker som growth hacking til å skape mer vekst. Samtidig er jeg interessert fremtidens forretningsmodeller med en økende trend i delingsøkonomi, miljø og digitale tjenester og hvilke muligheter det er for å skape nye innovative løsninger.

Nå er jeg i fjerde semester i mitt studieløp, dette semesteret har vi valgfag. Jeg har valgt digital markedsføring. Jeg ser fram til dette semesteret og ser fram til å lære mer om digitaliseringen som skjer rundt oss nå. I forbindelse med dette faget har jeg lagd denne bloggen, for å kunne skrive oppgaver og innlegg rundt det vi holder på med og hvordan jeg utvikler meg dette semesteret. Innholdet i bloggen blir derfor faglig. 

Ved siden av skolen jobber jeg deltid som selger i en Sportsbutikk, som jeg var med å åpne for litt over ett år siden.

Om du vil få en mail hver gang jeg poster et nytt innlegg, skriv inn eposten din under